Start van het Bandyseizoen

September 2023 – We hebben er maanden op gewacht, en we mogen onze uitrustingen weer uit de kast halen, schaatsen laten slijpen, en de helm weer op zomerstand zetten (aangezien we allemaal wat zijn aangekomen). Maar wat hebben we er weer een zin in, het Bandyseizoen gaat 12 september weer van start! 

Als bestuur zijn we toch wel gedurende de zomer, achter de schermen bezig geweest met de voorbereidingen van het seizoen. Denk hierbij aan de ijsuren reserveren, indelingen van de teams, een vernieuwde website en plannen omtrent promotie. Ook zijn we erg blij dat we sinds lange tijd nieuwe shirts hebben besteld. Voor iedere speler een thuisshirt, en de geïnteresseerde konden ook een uit-shirt bestellen. Nieuwe shirts voor onze trainers, met allemaal een nieuw setje sokken. @Bas bedankt voor je inzet! 

Trainingen 
Dinsdag 12 september starten de heren van 1A en 1B, en in de aankomende week mogen ook de andere teams weer het ijs op. Wil je weten welke teams er op welke dagen trainen? Kijk dan op onze website voor meer informatie. Wil je een keertje meetrainen, meld je dan aan via de button “Meetrainen”. 

Competitie
We zijn zo enorm blij met het feit dat we in 2023 weer van start gaan met een competitie. Want na jaren geen landelijke competitie te hebben gehad, strijden we dit jaar met 5 teams om de titel. Dat betekend maar één ding, onze sport zit weer in de lift! Vier teams uit Nijmegen en één team uit Eindhoven nemen deel aan de competitie. 

Promotie
Bandy is klein in Nederland, maar groot genoeg om jaarlijks wel deel te nemen aan de wereldkampioenschappen met een heren- én damesteam. Toch willen we meer naamsbekendheid gaan realiseren. En dat doen we door nauw samen te werken met de Nederlandse Bandybond en met Bandyvereniging Eindhoven. Maar ook door actief te promoten en wellicht wel naar samenwerkingen te zoeken met andere ijsbanen en Bandyverenigingen die moeite hebben met het opzetten van hun vereniging. 

Ben jij ook enthousiast geworden over Bandy? Kom dan eens kijken bij een wedstrijd of training. 

Let’s Play Bandy! 

Deel deze pagina:
Facebook
LinkedIn
WhatsApp