Sponsoring

Bandy Vereniging Nijmegen

Bandy Vereniging Nijmegen is altijd op zoek naar sponsors. Sponsorgelden worden gebruikt voor verschillende doeleinden binnen de vereniging. Het grootste gedeelte komt ten goede van het betalen van de ijsuren van het Triavium, waardoor de leden minder contributie hoeven te betalen en de vereniging sporten betaalbaar kan houden. Andere doelen zijn onderhoud, materialen en clubevenementen. 

Omdat Bandy een relatief kleine sport in Nederland is, zijn de mogelijkheden om zichtbaarheid te realiseren beperkt. Desondanks gaan wij als vereniging serieus om met onze sponsoren en geven deze zoveel mogelijk zichtbaarheid. Zo kunt u voor relatief lage tarieven onze club enorm helpen. U kunt hierbij denken aan shirtsponsoring, donaties, sponsor clinics tot zelf sponsoring van de Nationale teams.

De mogelijkheden voor sponsoring bespreken wij graag persoonlijk wanneer u daar interesse in heeft. Neemt u bij interesse contact met ons op.

 

Return-2-Sponsor bokaal

Als vereniging proberen we uiteraard ook iets terug te doen. Daarom organiseren wij eens per jaar onze “Return-2-sponsor” avond.

Een avond waarbij wij onze sponsoren uitnodigen in de VIP louche van het Triavium. Uiteraard met een hapje en drankje, en volop gelegenheid om met andere sponsoren te praten over onze toekomst. Maar er is meer. Want alle sponsoren mogen één extra persoon meenemen! Een mogelijke nieuwe sponsor, een partner, een geïnteresseerde… Jullie gaan samen als team meedoen aan onze RTS-Bandy Challenge, vol leuke en actieve uitdagingen op het ijs, die alles te maken hebben met Bandy. De winnaar ontvangt naast de eeuwige roem uiteraard ook de felbegeerde RTS-Bandy bokaal. 

We dare you! 

Nationaal heren en/of dames team

Bandy is dan in Nederland niet heel bekend of groots. Toch reist er jaarlijks een selectie van heren én dames af naar de Wereldkampioenschappen, met fantastische resultaten.