Sponsoring

Bandy Vereniging Nijmegen

Bandy Vereniging Nijmegen is altijd op zoek naar sponsors. Sponsorgelden worden gebruikt voor verschillende doeleinden binnen de vereniging. Het grootste gedeelte komt ten goede van het betalen van de ijsuren van het Triavium, waardoor de leden minder contributie hoeven te betalen en de vereniging sporten betaalbaar kan houden. Andere doelen zijn onderhoud, materialen en cleubevenementen. 

Omdat Bandy een relatief kleine sport in Nederland is, zijn de mogelijkheden om zichtbaarheid te realiseren beperkt. Toch proberen wij als vereniging serieus om te gaan met onze sponsoren en ze zoveel mogelijk zichtbaarheid te geven, daar waar mogelijk. Zo kunt u voor relatief lage tarieven onze club enorm helpen. U kunt hierbij denken aan shirtsponsoring, donaties, sponsor clinics tot zelf sponsoring van de Nationale teams. 

De mogelijkheden voor sponsoring bespreken wij graag persoonlijk wanneer u daar interesse in heeft. Neemt u bij interesse contact met ons op.

 

Nationaal heren en/of dames team

Bandy is dan in Nederland niet heel bekend of groots. Toch reist er jaarlijks een selectie van heren én dames af naar de Wereldkampioenschappen, met fantastische resultaten.