Evenementen

Competitie

Bandy is klein in Nederland. Ondanks dat wordt er toch een competitie gespeeld in Nederland. Een mooie manier om bandyspelers te laten strijden voor de landstitel. 

Toernooien

Door het hele bandyseizoen worden er kleine en grote toernooien georganiseerd. Met als afsluiting van het seizoen een groot toernooi met wel 70 tot 80 spelers uit binnen- en buitenland. Tijdens toernooien worden teams gemixt van verschillende niveau’s. Zo kun je als beginnend bandyspeler opeens samen spelen met een selectiespeler of -speelster van het nationale team. 

Trainingskamp in Zweden

Jaarlijks proberen we met een flinke selectie bandyspelers af te reizen naar Zweden. Ons doel is om daar een week lang te trainen op een ijsbaan zo groot als een voetbalveld. Met professionele trainers, en op ieders niveau. We worden daar hartelijk ontvangen door onze Zweedse partnervereniging VSK. Overnachten doen we in luxe huisjes en er zijn voldoende begeleiders mee om alles in goede banen te leiden. 

Wil je vaker naar Zweden om te trainen, dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden. Jaarlijks gaat er jeugd voor langere periode naar VSK om daar hun talent verder te ontwikkelen. 

Sociale uitjes

We zouden geen vereniging zijn als we naast het trainen ook leuke sociale uitjes zouden organiseren. Daarbij proberen we voor iedereen wat leuks te organiseren. Heb je zelf een leuk idee? Dan is dat natuurlijk van harte welkom.