Meetrainen?

3 x Gratis kennismakingstraining

Vind jij schaatsen leuk en ben je nieuwsgierig naar Bandy? Maak dan vrijblijvend kennis met de sport en doe mee met een training. 

De eerste drie keer kun je kosteloos meetrainen en uiteraard kun je een uitrusting van de vereniging lenen. We raden je wel aan om zelf ijshockeyschaatsen te regelen. Je kunt jezelf (en je vrienden) aanmelden via de site. Wij nemen daarna contact met je op, om kort wat vragen te stellen. We nodigen je daarna uit op een van de traingingsdagen. Op de trainingsdag zelf vragen we je een uur van de te voren aanwezig te zijn, om je uitrusting te passen én je om te kleden tot ware bandyspeler! Je hoeft niet perse goed te kunnen schaatsen, want naast de stickhandling en baltechniek, bestaat de training ook uit schaatstechniek. Ben jij enthousiast? Meld je dan snel aan via onderstaande formulier.

Uitrusting

Bandy wordt op het ijs gespeeld en daarom is een goede uitrusting nodig voor ieder zijn veiligheid.

De Bandy Vereniging Nijmegen heeft een flink assortiment met uitrustingen. Helmen, beenkappen, elleboogbeschermers, handschoenen en broeken zijn zo goed als in alle maten beschikbaar. Zonder deze bescherming mag je niet deelnemen aan onze trainingen. Je kunt deze uitrusting dus lenen van de vereniging tot de deze zelf koopt. Mocht je over gaan tot koop, vraag dan om advies bij de andere leden van de vereniging.