Lidmaatschap

Contact formulier
Wil je lid worden van de Bandy Vereniging Nijmegen, lees dan hier hoe.

Als Bandy je een leuke sport lijkt, dan vragen we je eerst contact met ons op te nemen. Als vereniging vinden wij een goede begeleiding nameljk belangrijk. Dit kun je doen door het contactformulier. Geef aan wat je leeftijd is, of je al schaatservaring hebt en of je misschien al mensen kent. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Je kunt altijd gratis en vrijblijvend drie trainingen meedoen, daarna mag je beslissen of je lid wilt worden. Een uitrusting voor deze trainingen kun je bij ons lenen, je moet alleen zelf voor ijshockey schaatsen zorgen.

Let’s play bandy!

Inschrijfformulier

Ben je al in contact geweest met ons en besluit je lid te worden van onze vereniging? Dan kun je het inschrijfformulier downloaden en handmatig invullen of digitaal invullen en ingevuld mailen naar: info@bandynijmegen.nl.

Contributie

Bovengenoemde bedragen zijn voor een heel seizoen, inclusief BTW en kunnen in ineens of in twee termijnen betaald worden. Ga je gedurende het seizoen naar een ander team, dan blijf je de rest van het seizoen de contributie betalen van het team waarin je het seizoen gestart bent.

Voor inwoners van de Gemeente Nijmegen met een laag inkomen is er een regeling waarbij de gemeente de kosten vergoed. Voor meer informatie klik op deze link.

Lidmaatschap opzeggen

Het seizoen voor Bandy loopt van September tot eind Maart. Opzegging van het lidmaatschap voor het volgende seizoen dient schriftelijk (per mail) te gebeuren voor 31 Maart. Als deze opzegging niet voor deze tijd is gedaan, dan ben je voor het volgende seizoen contributie verschuldigd, ook al train je dat seizoen niet mee.