NK Bandy!

Het mooiste toernooi van Nederland

Op 2 maart 2024 werd het NK Bandy gehouden. Het werd een fantastisch toernooi op een al even zo mooie locatie; IJssport Centrum Tilburg op de Stappegoorweg 3.

Het NK Bandy bestond dit jaar uit twee divisies, te weten de 1e en 2e divisie. De clubs die streden om de landstitel kwamen uit Nijmegen, Eindhoven en Tilburg.

De teams in de twee divisies hebben gestreden als leeuwen om de titel naar zich toe te trekken. Een super enthousiast publiek kreeg een waar spektakel voorgeschoteld waar nog lang over gesproken zal worden. Vooral in de 2e divisie was het erg spannend en wisten The Legends uit Nijmegen in de laatste 30 seconden van de wedstrijd de titel naar zich toe te trekken en Nederlands kampioen te worden. In de 1e divisie eindigden de …. als eerste en werden Nederlands kampioen.

De organisatie vanuit Tilburg, verdient een dik compliment als mede de wedstrijdleiding en scheidsrechters. Al met al een prachtig NK Bandy! We kunnen voor volgend seizoen al uitkijken naar het NK Bandy dat wederom in Tilburg gehouden zal worden. Laten we hopen dat het NK Bandy 2024/2025 weer een geweldig mooi toernooi wordt en we weer kunnen rekenen op de aanmoedigingen van een al net zo enthousiast publiek!

Deel deze pagina:
Facebook
LinkedIn
WhatsApp