De traditie zet zich voort: PiWi Toernooi

Als afsluiting van een sportief en succesvol Bandy seizoen, wordt ieder jaar in Nijmegen, traditie getrouw, het PiWi toernooi gehouden. Overigens staat PiWi voor Pierre Willems en hij is erelid van Bandy Vereniging Nijmegen en naar hem is het toernooi vernoemd.

Dit evenement vindt plaats in het Triavium Nijmegen en wordt door Bandy Vereniging Nijmegen georganiseerd. Meerdere teams uit binnen-en buitenland komen ieder jaar naar Nijmegen om in het toernooi mee te spelen. Dames, heren, jongens en meisjes, enfin jong en oud doen er aan mee en worden in verschillende teams gemixt. Zo is meedoen belangrijker dan winnen en overheerst kameraadschap en gezelligheid.

Ondanks dat het PiWi toernooi draait om gezelligheid, was het ook op sportief vlak was een succes en hebben alle spelers weer genoten van de vriendschappelijke rivaliteit en wedstrijden. Met zijn allen kunnen we met trots terugkijken op de afsluiting van het Bandy seizoen 23/24. Voor iedereen was het een mooie dag van sportief plezier, gezelligheid en samenzijn.

Deel deze pagina:
Facebook
LinkedIn
WhatsApp