Hartelijk welkom op de website van
Bandy
Vereniging Nijmegen!

Tijdens de ALV van 25 september 2019 is het nieuwe bestuur van BVN vastgesteld. Stanley Sprij volgt Eugene op als voorzitter en Anjo Bongers neemt de taken van secretaris over van Inge. Ook verwelkomen we drie nieuwe algemeen bestuursleden, te weten Babs Wels, Jordan Braam en Tim Vervest.
We wensen het nieuwe bestuur veel succes en bedanken Eus en Inge hartelijk voor hun grote inzet de afgelopen jaren.

++++++++++++++++++++++++++

18-4-2019
Met grote verslagenheid namen wij kennis van het overlijden van ons lid

Rolf van Gerven

Rolf speelde ruim dertig jaar Bandy,  de laatste jaren was hij actief bij The Legends.
Wij zullen hem missen.

We wensen Annelies, Lucas en Victor veel sterkte toe om dit grote verlies te dragen.

Bestuur en leden Bandy Vereniging Nijmegen

EINDE SEIZOEN 2018-2019

Na het enorm geslaagde PIWI-toernooi  is het bijna tijd om de schaatsen in te vetten en op te bergen tot na de zomer.
Bijna!
Want eerst hebben we nog het gezellige Bandy Smeltfeest op zondag 24 maart van 9.45-12.00 uur.
Iedereen is welkom om te komen schaatsen op de ijshockeybaan, niet alleen de leden, maar ook ouders en broers/zussen.
We doen het op z’n Amerikaans, dus fijn als iedereen iets te eten/drinken meeneemt om te kunnen delen.

Het bestuur wenst iedereen fijne zomermaanden en we zien jullie graag weer op het ijs eind september!

PIWI-toernooi

Nog nooit hebben we zo’n druk bezocht PIWI-toernooi gehad. Zelfs uit Duitsland waren er veel WK- en jeugdspelers. Perry had er koppijn van,  hoe kon hij de teams indelen en er ook nog voor zorgen dat er genoeg speeltijd was?
Maar, het is gelukt, meer dan dat zelfs… het was geweldig! En natuurlijk ook dankzij de geweldige catering, scheidsrechters, bemanning van het scorebord enz. enz.  (geen namen, want stel je voor dat er iemand wordt vergeten).
Iedereen enorm bedankt voor alle hulp en inzet!

WK A-poule 2019

1-2
Op dit moment speelt Nederland weer tegen Duitsland. Na de met 14-0 verloren wedstrijd tegen Noorwegen gaat het er nu echt om spannen: in welke poule speelt Team NL volgend jaar?
Live kijken kan helaas niet, maar hier is het wedstrijdverloop op papier te volgen!

Update: Team NL heeft ook de laatste wedstrijd tegen Duitsland verloren. het werd 12-6. Het lijkt door score-sheet een hectische wedstrijd geweest te zijn, we zijn benieuwd naar het verslag!

28-1
Ook de tweede wedstrijd, tegen de USA, heeft Team NL verloren. Het werd 13-2, maar de sfeer is en was prima. Vrijdag is de laatste poulewedstrijd tegen Noorwegen, dat wordt een fikse uitdaging. Een leuk detail is dat de boers Cras dan tegen elkaar spelen…
En hadden we al gemeld dat we de nieuwe outfits van Team NL echt prachtig vinden? Zo nee, bij deze… erg fraai dat zwart!

Vladipeer schrijft ook weer! Hoera! Kijk hier voor het verslag van de eerste dagen.

27-1-2019
Team NL debuteerde vandaag in de A-poule op het WK in Vänersborg (Zweden).  Jammer genoeg is er geen livestream, dus we moeten het alleen met het scoresheet doen.
Jammer genoeg heeft Team NL met 10-13 verloren van Duitsland. Maar wel erg flink gescoord dus! Onder meer door BVN leden Joris Vriezen, Stefan Geenen, Remo Speijers en Sander Heinsbroek! We zijn hartstikke trots op jullie, wat zal dit een geweldige ervaring zijn.
Up-to-date info  is te vinden op https://www.bandy2019.com/ en op de facebookpagina van Bandy Bond Nederland.

Op 26 januari stond er trouwens een leuk artikel over Team NL  in De Gelderlander.

Daar gaat onze jeugd!

25-1-19
Vrolijk Oranje kleurde het vanochtend op Schiphol! Onze jeugdspelers zijn helemaal klaar voor het jeugdtoernooi in Rättvik (Zweden). Spannend wedstrijden op groot ijs tegen teams uit onder meer Zweden, Rusland en Noorwegen. BVN wenst jullie veel succes en plezier!

Notulen ALV

Op 2 oktober 2018 vond de ALV plaats. De notulen zijn inmiddels goedgekeurd door het bestuur en hier te lezen.

Start seizoen 2018-2019

Na een warme zomer, nu weer bijna  ijstijd! Hopelijk hebben jullie er ook weer zin in. Dinsdag 18 september begint het seizoen voor het 1e en de Legends. Vrijdag  21 september start de jeugd en op zaterdag de 22e het 2e. We hopen dat het weer een sportief en mooi seizoen  zal worden!

De Algemene Ledenvergadering is op dinsdag 2 oktober in ‘t Triavium. We beginnen om 20.00 uur en we hopen natuurlijk op een volle zaal. Als je niet kunt komen, graag een mail naar de secretaris.

Mocht je de mail met informatie over de start van het seizoen niet hebben ontvangen, stuur dan een bericht naar de secretaris of het info-adres.