Reizen

Jaarlijks reist het Nederlands Bandy Team een aantal keer af naar Vasteras om zich daar voor te bereiden op het WK. Dit keer was er voor een aantal jeugdspelers de mogelijkheid om mee te gaan en net als TeamNL een aantal trainingen af te werken en wedstrijden te spelen op groot ijs samen met hun Zweeds/Noors-Nederlandse teamgenoten en onder leiding van de coach van het Nederlands team, Thomas Engstrom.

Toernooi Rättvik

Een gemengd jeugdteam van 12 spelers heeft in Rättvik deelgenomen aan de Rättvik Camping Cup 2019, een toernooi met teams uit onder meer Örebro, Edsbyn, Rättvik en Motala. Een bijzondere reis omdat we voor het eerst sinds lange tijd met een volledig jeugdteam naar een internationaal toernooi gegaan zijn. De spelers hebben de kwartfinale gehaald, een zeer goede prestatie in Bandy land Zweden.

Tournooi Krasnogorsk

Op uitnodiging van Bandyvereniging Zorki in Krasnogorsk hebben zeven jeugdspelers van onze vereniging samen met zeven Duitse Bandyspelers deelgenomen aan een meerlanden toernooi. Het deelnemersveld bestond uit teams uit Rusland, Noorwegen, Tsjechie en Slowakije. Het toernooi was groots opgezet en zowel bekende sporters als grote namen uit de lokale overheden waren aanwezig. Naast het toernooi hebben de spelers training gehad van Russische profspelers en waren door de organisatie een aantal excursies naar Moskou geregeld.

WK China

Nederland is kampioen! Na een zinderend toernooi en een succesvolle finale tegen Japan mocht het Nederlands Bandy team (TeamNL) zich kampioen in de B-Poule noemen. De teams uit Mongolië, Japan, Oekraïne, Estland, Slowakije, China en Somalië bleken allen niet sterk genoeg om het Nedrlands team de wereldtitel te onthouden. Bij terugkomst in Nederland was er een feestelijke huldiging in Nijmegen in aanwezigheid van burgermeester Bruls en de lokale en landelijke pers/TV.