Practische info​

Triavium Nijmegen
Van Rosenburgweg 2, 6537 TM Nijmegen

Lid worden

Als Bandy je een leuke sport lijkt en je wilt lid worden van onze vereniging, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Geef aan wat je leeftijd is en of je al schaatservaring hebt. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt altijd gratis en vrijblijvend drie trainingen meedoen, daarna mag je beslissen of je lid wilt worden. Een uitrusting voor deze trainingen kun je bij ons lenen, je moet alleen zelf ijshockey schaatsen meenemen.

Contributie

Bovengenoemde bedragen zijn voor een heel seizoen, inclusief BTW en kunnen in ineens of in twee termijnen betaald worden. Elke tweede en daaropvolgende gezinslid krijgt 25% korting op de contributie. Ga je gedurende het seizoen naar een ander team, dan blijf je de rest van het seizoen de contributie betalen van het team waarin je het seizoen gestart bent.

Voor inwoners van de Gemeente Nijmegen met een laag inkomen is er een regeling waarbij de gemeente de kosten vergoed. Voor meer informatie klik op deze link.

Opzeggen lidmaatschap

Het seizoen voor Bandy loopt van September tot eind Maart. Opzegging van het lidmaatschap voor het volgende seizoen dient schriftelijk (per mail) te gebeuren voor 31 Maart. Als deze opzegging niet voor deze tijd is gedaan, dan ben je voor het volgende seizoen contributie verschuldigd, ook al train je dat seizoen niet mee.

Clinics

Regelmatig verzorgen wij Bandy Clinics voor het ROC, bedrijven en sportverenigingen. De clinics worden gegeven door ervaren trainers en zijn een sportieve en gezellige manier om een activiteit voor collega’s of teamleden te organiseren. Neem contact met ons op via ons Contactformulier voor meer informatie.