Bandy is in Nederland een kleine sport, maar bij Bandy Vereniging Nijmegen (BVN) kan iedereen spelen: we hebben jeugd, senioren en veteranen. Bij de Legends (veteranen), jeugd en het 2e spelen jongens/mannen en meisjes/vrouwen in dezelfde teams. Van het 1e zitten veel spelers ook in het Nederlands Bandyteam, zij gaan ieder jaar naar de Wereld Kampioenschappen! Daar zijn we erg trots op en de jeugd traint hard om dat ook te bereiken.
Maar het belangrijkste is dat we veel plezier in het spel hebben en met elkaar. Alle teams (behalve de veteranen) trainen twee keer per week in het Triavium en met de Bandyvereniging in Eindhoven organiseren we een competitie voor spelers vanaf het 2e team.
Ook zijn er jaarlijks verschillende toernooien, waarbij iedereen -van de jongste jeugd tot de oldtimers- door elkaar gehusseld wordt in teams. En hoe leuk is het dan om te zien dat een ukkie alle spelers voorbij zoeft en de keeper van het eerste passeert! Samen spelen, samen plezier maken, respect hebben voor elkaar en natuurlijk hard en technisch schaatsen en scoren!